HomeNieuws

Nieuws

2.05.2019

Soete Beese inschrijvingen

Op zaterdag 29 juni organiseren wij ons Soete Beese jeugdcriteriumtornooi. Inschrijven kan via de gebruikelijke inschrijfsite van het criterium of klik hier. 

De deelnemerslijst Jeugdcriterium Landegem.

Op zondag 30 juni organiseren wij het Soete Beese ploegentornooi (4 spelers). Dit gebeurt met een totaal nieuwe formule: 7 Rapidpartijen van 15min pppp. waarbij de ploegen tegen elkaar strijden om de aardbeien. 

1.05.2019
Criteriumtornooi Rapid Aalter

Met liefst 10 Vrijschakers gingen we schaken bij onze buren. Voor sommige was het hun eerste criteriumtornooi en een mooie manier om ervaring op te doen. Anderen hebben reeds tientallen tornooien achter de rug en kenden het klappen van de zweep reeds. Nu is het uitkijken naar ons criteriumtornooi eind juni. 

 

9.04.2019
Overlijden Freddy De Simpelaere.

Met grote droefheid melden wij het overlijden van ons medelid Freddy De Simpelaere, die van ons heenging zondag ll. na een lange ongelijke strijd tegen zijn ziekte.
De uitvaartplechtigheid vindt plaats op maandag 15 april om 11.30 u. in het Crematorium Westlede te Lochristi. Wij maken de familie onze innige deelneming over.

 

4.03.2019
Paasvakantie wordt speciaal voor de jeugd.

Op zondag 7 april (=1ste zondag van paasvakantie) debutantentornooi en rapidtornooi in Evergem. We besluiten de kalender aan te passen en geen schaakles te geven bij VSL en gezamenlijk naar dit tornooi te gaan.

Op zondag 14 april (=2e zondag van paasvakantie) special sunday

24.02.2019
Stappenkampioenschap

Vandaag streden 21 jeugdige schakers in de vierde ronde van het stappenkampioenschap. Nog twee ronden te gaan (31 maart en 28 april).

8.02.2019
Lente-kampioenschap.

Zoals eerder meegedeeld start het Lente-kampioenschap (tweede deel van het clubkampioenschap) op 15 februari. Je hoeft niet op voorhand in te schrijven, waardoor je kan invallen wanneer je wilt. Wel moet je aan Kris laten weten voor de start van je eerste partij of je wilt spelen voor ELO of niet. 

 

1.02.2019
Frozen Piece.

We organiseren af en toe een Special Friday in de club. Deze keer bleven er stukken of pionnen vastgevroren staan op de beginpositie. Rare onverwachte uitslagen tot gevolg.

Ronny B. kroonde zichzelf tot ijskoning en wint deze Special Friday. 

31.01.2019

Tom De Medts herfstkampioen (eerste cat.)
Piet Vander Cruyssen herfstkampioen (tweede cat.)
Guy Ponnet herfstkampioen (derde cat.)

De volledige uitslagen:  Tabel (pdf) - Eindstand (pdf)

13.01.2019
Uitslagen debutantentornooi.

In een vernieuwde sportzaal kregen de 113 schakertjes van stappen 1, 2 en 3 de kans om zich te meten met stapgenoten van Oost-Vlaanderen.
We speelden een Zwitsers tornooi van 4 voorronden per stap in twee reeksen (A-reeks en B-reeks).
Op basis van deze uitslagen werden de schakertjes opgesplitst in groepjes van 4 (of 3). 
Zij speelden dan een poule-finale tegen elkaar onderling (3 ronden).

Tijdens het tornooi werd iedereen verrast door een tombola en chocolade voor de aanwezige club-verantwoordelijken. Zij deelden deze met hun schakertjes.

Uiteindelijk ging iedere speler naar huis met een medaille en een grote zak snoep. 

Dank jullie wel voor jullie massale aanwezigheid. Graag nodigen we jullie opnieuw uit op zaterdag 29 juni voor ons volgende jeugdschaaktornooi, namelijk het Soete Beese Criterium tornooi. 

Alle uitslagen...

 

Login

Enkel VSL-leden die zich inloggen kunnen het clubblad bekijken/downloaden.Volg ons op FACEBOOKfacebook like thumb

Ga naar boven