HomeWelkom

Welkom

Welkom op de website van de Vrijschaker Landegem VZW (VSL)

Je hebt mensen die schaken zien als een denksport en mensen die eerder denken aan een gezelschapsspel.

Bij ons staan beiden naast elkaar. Schaken is een competitieve aangelegenheid en de club tracht haar leden (en gasten) een zo breed mogelijk aanbod te geven om zich te meten met elkaar. We organiseren toernooien met verschillende bedenktijd: snelschaak, rapid en partijen van langere duur. We trachten er voor te zorgen dat er elke vrijdagavond aanbod is om een partij te spelen. De club speelt ook met verschillende ploegen op zondagnamiddag in de Belgische interclub competitie.

Maar schaken is ook gezellig samen zijn. Achteraf een glas drinken en bijpraten. Elk jaar organiseren we in september een samenkomst waarbij ook de partners welkom zijn. En op de lustrums proberen we de leden te verrassen met een leuke uitstap.

De toekomst van de club hangt af van de jeugd. De Vrijschaker Landegem vzw zet zich dan ook zwaar in om op zondagochtend geïnteresseerde jeugd lessen aan te bieden. De lesgevers begeleiden de jongeren ook regelmatig naar jeugdtornooien waar ze hun vorderingen kunnen meten met leeftijdsgenoten. En het seizoen sluiten we traditioneel af met ons eigen Soete Beese tornooi.

We hopen U dan ook snel op eens op de club te verwelkomen!

soete beese 2022

 

Login

Enkel VSL-leden die zich inloggen kunnen het clubblad bekijken/downloaden.Volg ons op FACEBOOKfacebook like thumb

Ga naar boven